Οι κουκέτες είναι μια ιδανική επιλογή επίπλου για εξοικονόμηση χώρου. Καλύπτει τις ανάγκες παιδιών αλλά και εφήβων που χρειάζονται ένα γραφείο σε ένα δωμάτιο περιορισμένων τετραγωνικών μέτρων. Μια κουκέτα είναι ένα είδος κρεβατιού στο οποίο το ένα κρεβάτι είναι πάνω από το άλλο. Η φύση των κουκετών επιτρέπει σε δύο ή περισσότερους ανθρώπους να κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο ενώ μεγιστοποιεί το διαθέσιμο χώρο δαπέδου για τις δραστηριότητες. Αυτό βρίσκει εφαρμογή σε χώρους με περιορισμένη επιφάνεια στο δάπεδο, όπως κοιτώνες, δωμάτια θερινής κατασκήνωσης, ξενώνες, παιδικά δωμάτια, ή φοιτητικές εστίες.

Στο Φτιάχτο Μόνος Σου κατασκευάζουμε έπιπλα προσαρμοσμένα απόλυτα στις πραγματικές δικές σας διαστάσεις και ανάγκες με άριστης ποιότητας υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον και το βασικότερο, σε τιμές ασυναγώνιστες.

Υπάρχουν πολλές σύνθετες λύσεις χωρίς να ρίξουν καθόλου την αρχιτεκτονική και διακοσμητική αισθητική του παιδικού δωματίου. Ελάτε στην εταιρεία μας να σχεδιάσουμε μαζί την μοναδική για εσάς κουκέτα.

Στείλε μας το δικό σου σχέδιο κουκέτας και εμείς αναλαμβάνουμε την κατασκευή της!

Στείλε μας τώρα!