Κουκέτες στα Μέτρα σας

Φιλοθέη

Παιδική σύνθεση Φιλοθέη, που αποτελείται από δύο κρεβάτια σε ξύλο πεύκο σουηδικό,  με στοιχεία κοντρα πλακέ σημύδας, την σύνθεση συμπληρώνουν όμορφα διακοσμητικά κάγκελα και συρτάρια αποθήκευσης.

Φιλοθέη Read More »

Καματερό

Στο Φτιάχτο Μόνος σου® σχεδιάζουμε τα έπιπλά σας ανάλογα με τις ανάγκες σας αλλά και τις διαστάσεις του χώρου που εσείς επιθυμείτε. Η κουκέτα Καματερό αφορά μια τέτοια περίπτωση. Υπερυψωμένο κρεβάτι, βιβλιοθήκη, ντουλάπα ρούχων, σκαλιέρα με αποθηκευτικούς χώρους, κάτω κρεβάτι με ανάκληση για εκμετάλευση χώρου, σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να μας δώσουν ένα άρτιο και όμορφο

Καματερό Read More »

Κουκέτα Πεντέλη

Πεντέλη

Η κουκέτα Πεντέλη είναι μια πολυμορφική κατασκευή λευκού χρώματος, που εξυπηρετεί συγκεκριμένες ανάγκες. Η σύνθεση περιλαμβάνει ένα κρεβάτι σε μεσαίο ύψος, έτσι ώστε να εντοιχίζονται από κάτω ένα γραφείο, μια συρταριέρα και μια ραφιέρα. Το σχέδιο και τα έπιπλα τροποποιούνται ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

Πεντέλη Read More »

Κουκέτα Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη

Η κουκέτα Νέα Σμύρνη είναι μια λιτή και οικονομική κατασκευή πως όμως πληροί της προϋποθέσεις ασφαλείας. Τα χρώματα που επιλέχθηκαν, είναι τη καρυδιά(052) και το μπέζ (106).

Νέα Σμύρνη Read More »

Κουκέτα Μεγαλόπολη

Μεγαλόπολη

Η κουκέτα Μεγαλόπολη είναι μία όμορφη και στιβαρή κατασκευή, με έξυπνα διαμορφωμένους τους χώρους της σκαλιέρας. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι το Wenge(291), και το Μπέζ  (106).

Μεγαλόπολη Read More »

Κουκέτα Πανόραμα

Πανόραμα

Από τις πιο ψηλές κουκέτες, είναι η κουκέτα Πανόραμα, με συνολικό ύψος 2.0ομ. Η κατασκευή συνδυάζει ένα μεγάλο άνετο κρεβάτι, με πρόσβαση σε αυτό μέσω μιας μελαμινικής σκαλιέρας και ένα ευρύχωρο γραφείο διευθυντικού τύπου με πολύ “αέρα”. Τη σύνθεση συμπληρώνουν μια συρταριέρα και μια βιβλιοθήκη. Τα χρώματα που επιλέχθηκαν, είναι η οξυά(311), το μπέζ (106),

Πανόραμα Read More »

Κουκέτα Λαγονήσι

Λαγονήσι

Ένα ιδιαίτερο παιδικό δωμάτιο και μια ιδιαίτερη επίσης παιδκή κουκέτα σε χρώμα καρυδιάς, με σκαλιέρα, διάδρομο υπερυψωμένο,βιβλιοθήκη, και 2 παράθυρα στα κεφαλάρια που δίνουν μια ανάλαφρη νότα στην κατασκευή. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι η καρυδιά(253), και το μπέζ (106).

Λαγονήσι Read More »

Κουκέτα Κυψέλη

Κυψέλη

Διπλό κρεβάτι κάτω και υπερυψωμένο κρεβάτι πάνω. Άλλη μια ειδική κατασκευή που ολοκλήρωσε το Φτιάχτο Μόνος σου®. Τα χρώματα που επιλέχθηκαν, είναι το Μπέζ(106) και το πράσινο (142).

Κυψέλη Read More »

Κουκέτα Ηλιούπολη

Ηλιούπολη

Ευρηματικός σχεδιασμός από το Φτιάχτο Μόνος σου® για την κουκέτα Ηλιούπολη, επηρεασμένος από το παιγχνίδι Tetris. Υπερυψωμένη κουκέτα, με πρόσβαση από κουτιά μελαμίνης με αποθηκευτικό χώρο σε συνδυασμό Tetris. Σε λευκό χρώμα με αρκετές έξυπνες πινελιές.

Ηλιούπολη Read More »

Κουκέτα Νέα Ιωνία

Νέα Ιωνία

Από τις πιο ψηλές κουκέτες, είναι η κουκέτα Νέα Ιωνία, με συνολικό ύψος 2.0ομ. Η κατασκευή συνδυάζει ένα μεγάλο άνετο κρεβάτι, με πρόσβαση σε αυτό μέσω μιας μελαμινικής σκαλιέρας και ένα ευρύχωρο γραφείο διευθυντικού τύπου με πολύ “αέρα”. Τη σύνθεση συμπληρώνουν μια συρταριέρα και μια βιβλιοθήκη. Τα χρώματα που επιλέχθηκαν, είναι το Γκρί με νερά

Νέα Ιωνία Read More »

Κουκέτα Γέρακας

Γέρακας

Η κουκέτα Γέρακας είναι ο τέλειος συνδυασμός για δύο κρεβάτια στον ίδιο χώρο χωρίς να ανέβουμε σε ψηλά, αφού το συνολικό του ύψος είναι 1 μέτρο. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι το πιό συμβατό με όλα τα μονόχρωμα χρώματα, Γκρί με ίσια νερά(880), και το πράσινο (142).

Γέρακας Read More »

Κουκέτα Ζωγράφου

Ζωγράφου

Μοναδικός σχεδιασμός από το Φτιάχτο Μόνος σου® για την κουκέτα Ζωγράφου. Υπερυψωμένο κρεβάτι, με πρόσβαση από κουτιά μελαμίνης με αποθηκευτικό χώρο, ντουλάπα ρούχων, γραφείο και κουτί αποθήκευσης με πορτάκι. Στην κατασκευή έχει προβλεφθεί ένα κενό για την τοποθέτηση παιδικής κούνιας. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι το Wenge(291), και το Δρυς  (290).

Ζωγράφου Read More »

Κουκέτα Περιστέρι

Περιστέρι

Η κουκέτα Περιστέρι είναι μια old time classic κατασκευή από ξύλο μασίφ σουηδικό. Τι είναι καλύτερο από την μυρωδιά και την όψη του φυσικού ξύλου στον χώρο μας? Συνδυάζοντας πάντα την εμφάνιση με την ασφάλεια η κουκέτα αυτή προσφέρει μια εναλλακτική ιδέα για τον χώρο σας. Τα χρώματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αλλαγή

Περιστέρι Read More »

Κουκέτα Ζούμπερι

Ζούμπερι

Η κουκέτα Ζούμπερι είναι μια ατμοσφαιρική, όμορφη κατασκευή 7 σε 1. Συνδυάζει ένα ονειρικό κρεβάτι, ένα κουτί αποθήκευσης για ογκώδη αντικείμενα, μια συρταριέρα με 4 συρτάρια, ένα ερμάριο ρούχων, δύο συρτάρια με βάθος, ένα κρυφό συρόμενο κρεβάτι, και ένα μικρό καθιστικό. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι το πιό συμβατό με όλα τα μονόχρωμα χρώματα, Γκρί

Ζούμπερι Read More »

Λαμπρινή

Μοντέρνος σχεδιασμός από το Φτιάχτο Μόνος σου® σε συνδυασμό με μοντέρνο χρώμα. Τα χρώματα που επιλέχθηκαν είναι το μοντέρνο (521) απομίμηση τσιμέντου, και η μηλιά (706).

Λαμπρινή Read More »

Κουκέτα Ριζούπολη

Ριζούπολη

Μοντέρνος σχεδιασμός για την κουκέτα Ριζούπολη, σε γκρί απόχρωση (880) συνδιαστικά με μπλέ(147) και πράσινο (142). Η σκαλιέρα είναι αποθηκευτικός χώρος και μπορεί να σχεδιαστεί και με συρτάρια.

Ριζούπολη Read More »

Κουκέτα Πικέρμι 3

Πικέρμι

Είναι η πιο χαμηλή κουκέτα μας αφού το ύψος της δεν ξεπερνά το 1,20μ. Διαθέτει 2 κρεβάτια και μια άνετη μελαμινική σκαλιέρα με αποθηκευτικούς χώρους. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι το πιο συμβατό με όλα τα μονόχρωμα χρώματα, γκρί με ίσια νερά(880), το κόκκινο (145)και το πράσινο (142).

Πικέρμι Read More »

Προμπονάς

Μια διαφορετική μελαμινική πρόταση είναι η κουκέτα Προμπονάς. Συνδυάζει μια απλή κατασκευή 2 κρεβατιών, μια σκάλα που αποτελείται από 3 σκαλοπάτια με αποθηκευτικό χώρο και μια βιβλιοθήκη η οποία λειτουργεί και σαν πλατύσκαλο για το πάνω κρεβάτι. Τα χρώματα που επιλέχθηκαν, είναι το πορτοκαλί (144) και το μπλέ (147).

Προμπονάς Read More »

Κουκέτα Καλλιθέα 10

Καλλιθέα

Κλασικός σχεδιασμός για την κουκέτα Καλλιθέα, σε γκρί απόχρωση με νερά του ξύλου(398) και συνδυασμό με μπλέ(147). Η σκαλιέρα είναι αποθηκευτικός χώρος και μπορεί να σχεδιαστεί και με συρτάρια.

Καλλιθέα Read More »

Σαντορίνη

Η κουκέτα Σαντορίνη είναι η επιτομή της εφευρετικότητας στον σχεδιασμό δύσκολων και μικρών χώρων. Οι σχεδιαστές του Φτιάχτο μόνος σου® έπρεπε να δώσουν λύση σε ένα δύσκολο πρόβλημα εκμετάλλευσης περιορισμένου χώρου. Το Φτιάχτο μόνος σου® τελικά τα κατάφερε να σχεδιάσει-κατασκευάσει-τοποθετήσει αυτή την 8 σε 1 κουκέτα. Το υλικό που επιλέχθηκε είναι μελαμίνη σε απομίμηση τσιμεντόταβλας

Σαντορίνη Read More »

Ανθούπολη

Η κουκέτα Ανθούπολη είναι μια κατασκευή 5 σε 1. Συνδυάζει 3 έξυπνα σχεδιασμένα κρεβάτια και 2 γραφεία για μελέτη. Ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου επίπλου επιτρέπει την τοποθέτησή του, ακόμα και στα μικρότερα δωμάτια. Τα χρώματα που επιλέχθηκαν, είναι το Γκρί με νερά του ξύλου(398) και μια πιο σκούρα απόχρωσή του (399).

Ανθούπολη Read More »

Κουκέτα Κυπριάδου (14)

Κυπριάδου

Η κουκέτα Κυπριάδου είναι εμπνευσμένη από την ίδια την κάτοχό της, μια έφηβη κοπέλα, που σκοπός της ήταν, εκτός από τον ύπνο και το διάβασμα να περνάει και αρκετό χρόνο στο χώρο με τις φίλες της. Το Φτιάχτο Μόνος σου® κατάφερε να αποδόσει στην πράξη την ιδέα αυτή, με έναν τρόπο που συνδυάζει τις ανάγκες

Κυπριάδου Read More »

Κουκέτα Κατεχάκη (1)

Κατεχάκη

Η κουκέτα Κατεχάκη συνδυάζει αρμονικά 2 χρώματα της ίδιας “οικογένειας” σε έναν έξυπνο σχεδιασμό δωματίου παράλληλα με άλλα έπιπλα. Τα χρώματα είναι το (398) σαν βασικό χρώμα στις κατασκευές, με μικρές πινελιές σε χρώμα (399).

Κατεχάκη Read More »

Κουκέτα Γαλάτσι (4)

Γαλάτσι

Η κουκέτα Γαλάτσι είναι μια κατασκευή 5 σε 1. Συνδυάζει 2 έξυπνα σχεδιασμένα κρεβάτια σε 2 επίπεδα, μία συρταριέρα, μια ντουλάπα και ένα συρόμενο συρτάρι αποθήκευσης, το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε ένα ακόμη κρεβάτι.

Γαλάτσι Read More »

Κολωνός

Από τις πιό ψηλές κουκέτες, είναι η κουκέτα Κολωνός με συνολικό ύψος 2.1ομ. Η κατασκευή συνδυάζει ένα μεγάλο άνετο κρεβάτι, με πρόσβαση σε αυτό μέσω μιας μελαμινικής σκαλιέρας και ένα ευρύχωρο γραφείο διευθυντικού τύπου με πολύ “αέρα”. Τα χρώματα που επιλέχθηκαν, είναι το Γκρί με νερά του ξύλου(398) και μια πιο σκούρα απόχρωσή του (399)

Κολωνός Read More »

Κουκέτα Μεταμόρφωση

Μεταμόρφωση

Μία εικόνα = 1000 λέξεις! Μία από τις πιό πολυμορφικές κουκέτες που έχει κατασκευάσει το Φτιάχτο Μόνος σου®. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι το μπλέ(147), το πορτοκαλί(144),το πράσινο (142) και το ρόζ (152).

Μεταμόρφωση Read More »

Κουκέτα Κερατέα

Κερατέα

Η κουκέτα Κερατέα σχεδιάστηκε για να εκμεταλευτεί όλους  τους χώρους που μπορούν να δημιουργηθούν σε μια επιφάνεια 2,40μ χ 1,40μ. Διαθέτει ένα άνετο και ευρύχωρο γραφείο, μια ντουλάπα για ρούχα, μια βιβλιοθήκη, μια σκαλιέρα με αποθηκευτικούς χώρους, και έναν υπερυψωμένο διάδρομο. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι το πιό συμβατό με όλα τα μονόχρωμα χρώματα, Γκρί

Κερατέα Read More »

Κουκέτα Πετρούπολη 02

Πετρούπολη

Η κουκέτα Πετρούπολη είναι η ιδανική λύση για δωμάτια που δεν υπάρχει αποθηκευτικός χώρος(ντουλάπες). Οι σχεδιαστές του Φτιάχτο μόνος σου® έδωσαν την τέλεια λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα χώρου, αφού εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο, την επιφάνεια που είχαν στην διάθεσή τους. Το αποτέλεσμα είναι άξιο προσοχής. Τα χρώματα που επιλέχθηκαν, είναι το δρυς (314) και

Πετρούπολη Read More »

Κουκέτα Αττική (2) φτιάχτο μόνος σου

Αττική

Υπερυψωμένη κουκέτα  με διαθέσιμο χώρο για δεύτερο κρεβάτι , ή κούνια. Η κατασκευή αυτή είναι από μελαμίνη πάχους 25 χιλιοστών σε χρώμα μπέζ (106) και ρόζ (152).

Αττική Read More »

Παλήνη

Είναι η κουκέτα με τις περισσότερες πωλήσεις, και δικαίως γιατί συνδυάζει την ασφάλεια, τους χώρους και την άνεση. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξυπηρετεί κάθε τετραγωνικό εκατοστό της, να προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζονται τα μικρά παιδιά την ώρα του ύπνου, αλλά και να εξοικονομεί χώρο, που είναι τόσο σημαντικός στο παιδικό δωμάτιο. Τα χρώματα

Παλήνη Read More »

Κατασκευές
Προϊόντα
Το Φτιάχτο Μόνος σου
Επικοινωνία
Τηλέφωνο (πάτα για κλήση):

210 2282534 - 210 2284653

Fax:

210 2284653

E-mail (πάτα για αποστολή):

[email protected]

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: Ταβουλάρη 9
ΥΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΪΑΣ: Ταβουλάρη 10
ΕΚΘΕΣΗ: Tαβουλάρη 12
Άνω Πατήσια, 111 41

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Κλειστά
Τηλ. Επικοινωνία Μόνο
Τρίτη 8:00π.μ.–17:00μ.μ.
Τετάρτη 8:00π.μ.–17:00μ.μ.
Πέμπτη 8:00π.μ.–17:00μ.μ.
Παρασκευή 8:00π.μ.–17:00μ.μ.
Σάββατο 8:00π.μ.–15:30μ.μ.
Κυριακή Κλειστά

To νέο ωράριο λειτουργίας του Φτιάχτο Μόνος σου άλλαξε τις καθημερινές για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας:

8:00π.μ.–17:00μ.μ.