ΤΟ ΦΤΙΑΧΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ®

Λίγα λόγια για εμάς

Η εμπορική εταιρεία  ΦΤΙΑΧΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ®   εδρεύει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, που βρίσκονται στην οδό Ταβουλάρη 9 στα Άνω Πατήσια -Αθήνα. Η επιχείρηση μετρά 22 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και η πορεία της όλα αυτά τα χρόνια παρουσιάζεται συνεχώς ανοδική.

Στον αποθηκευτικό της χώρο, μπορούν οι πελάτες της να βρουν και να προμηθευτούν υλικά επιπλοποιίας, ξυλεία όλων των ειδών, μελαμίνες,πάγκους πορτάκια, σε μια μεγάλη γκάμα εμπορικών οίκων του εξωτερικού αλλά και της εγχώριας αγοράς.

Τα προϊόντα της επιχείρησης απευθύνονται σε επαγγελματίες κατασκευαστές κάθε είδους επίπλων, διακοσμητές εσωτερικών-εξωτερικών χώρων, κατασκευαστικές εταιρείες κλπ, καθώς και σε ερασιτέχνες  όπως ιδιώτες και νοικοκυριά.

Η γκάμα των πελατών μας εκτείνεται σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, και όχι μόνο. Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, η συνέπεια, η υπευθυνότητα αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, μας έχει δώσει το προβάδισμα στην πώληση των αγαθών αυτού του είδους στην εγχώρια αγορά.

Ήδη βάσει μεγεθών και αποτελεσμάτων η επιχείρησή μας συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων του κλάδου σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η συνεχής ανανέωση των εμπορευμάτων μας από την Διεθνή και Eγχώρια αγορά και η αναζήτηση προσιτών τιμών αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας μας ,που μπορεί έτσι να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

Αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία μας στις πωλήσεις είμαστε στην διάθεσή σας τόσο στην τηλεφωνική σας εξυπηρέτηση όσο και στις κατ΄ιδίαν επαφές σας, με το έμπειρο προσωπικό μας.

 

Σας καλωσορίζουμε στο ΦΤΙΑΧΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ® και ελπίζουμε στην αρχή αλλά και στην συνέχεια μιας υγιούς και εποικοδομητικής συνεργασίας.
Ελάτε να μας γνωρίσετε στο νέο μας  SHOWROOM  Ταβουλάρη 10-12 και ανακαλύψτε τις νέες τάσεις διακόσμησης.

 

Η ομάδα του Φτιάχτο Μόνος σου

Κωνσταντίνος

Πολ. Μηχανικός

Γενικός Διευθυνής

Γρηγορία

Πωλήσεις

Διευθύντρια Πωλήσεων

Βίλλυ

Γραμματεία

Εξυπηρέτηση Πελατών

Νάσος

Παραγωγή

Υπεύθυνος Παραγωγής

Τάσος

Κατασκευές

Τεχνίτης Μονταδόρος

Διονύσης

Κατασκευές

Τεχνίτης Μονταδόρος

Παύλος

Μεταφορές

Οδηγός

Κοσμάς

Πωλήσεις

Υλικά Επιπλοποιίας

Πιστοποιήσεις

ΦΤΙΑΧΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ FLEGT

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΥΛΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.

Η παράνομη υλοτομία και η αποδάσωση δημιουργούν σοβαρές επιπτώσεις στο περιβάλλον όπως διάβρωση του εδάφους, μείωση της βιοποικιλότητας ενώ συμβάλουν αρνητικά και στην αλλαγή του κλίματος (περίπου το 20% των ανθρωπογενών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου προέρχεται από την αποψίλωση των τροπικών δασών). Η αντιμετώπιση της παράνομης υλοτομίας όμως είναι ένα περίπλοκο πρόβλημα που απαιτεί πολύπλευρη προσέγγιση.

Το 2003 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανταποκρινόμενη στις ανησυχίες του κοινού για τη σοβαρή περιβαλλοντική καταστροφή που προκαλείται από τις παράνομες υλοτομίες και την αποδάσωση, υιοθέτησε το Σχέδιο Δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) για την Επιβολή της Δασικής Νομοθεσίας, τη Διακυβέρνηση και το Εμπόριο (Action Plan for Forest Law Enforcement, Governance and Trade-FLEGT) απώτερος στόχος του οποίου είναι η ενθάρρυνση της αειφορικής διαχείρισης των δασών.

ΦΤΙΑΧΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Βεβαίωση Ελληνικής Επιχείρησης

Ο ιστορικός, Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, εδώ και τριάντα χρόνια, στηρίζει, προβάλλει και προωθεί τις ελληνικές επιχειρήσεις, προϊόντα, υπηρεσίες. Σήμερα, η προσπάθεια αυτή πιάνει τόπο, όσο ποτέ άλλοτε. Η μαζική στροφή των Ελλήνων καταναλωτών σε αυτή την νοοτροπία είναι γεγονός και αποδεικνύεται από έρευνες αλλά και την έμφαση που δίνουν  οι επιχειρήσεις στην ελληνικότητά τους.

Η έρευνα  του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, όπως και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και άλλων φορέων, διαπιστώνει τη μαζική στροφή στα ελληνικά προϊόντα και συγκεκριμένα:

– Οι 8 στους 10 καταναλωτές αγοράζουν ελληνικά.
– Το 93% θα συνεχίσει να αγοράζει ελληνικά προϊόντα και στο μέλλον.
– Το 79% δηλώνει ότι θα αυξήσει τον αριθμό των ελληνικών προϊόντων που αγοράζει.
– Το 50% πιστεύει ότι τα ελληνικά προϊόντα υπερέχουν σε ποιότητα έναντι των αντίστοιχων εισαγομένων.
– Το 48,97% θεωρεί ότι είναι και ασφαλέστερα.
– Το 67,27% παρατηρεί το σήμα «Ελληνικό Προϊόν» στη συσκευασία.
– Το 83% πιστεύει ότι πρέπει να υπάρχει διακριτικό σήμα.
– Το 80,33% θεωρεί ότι βοηθά στη διατήρηση των θέσεων εργασίας.

ΦΤΙΑΧΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΩΝ

Κοινωνικό Έργο

ΦΤΙΑΧΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ

Για την υποστήριξη όσων ζούν με HIV/AIDS

Το Κέντρο Ζωής είναι μία αναγνωρισμένη, μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση, η οποία ιδρύθηκε το 1991 με την πρωτοβουλία μίας ομάδας φίλων – στο μεγαλύτερο μέρος τους αμερικανών – με κυρίαρχη φυσιογνωμία αυτή του Frank Olcvary, εμπνευστή και κινητήριο δύναμη του σωματείου αυτού.

Η ίδρυση του Κέντρου Ζωής έγινε σε μία περίοδο κατά την οποία παρά το γεγονός ότι η επιδημία του AIDS ήταν ήδη διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο, η πλειονότητα των Ελλήνων ελάχιστα γνώριζε για αυτήν, και οι οροθετικοί (φορείς του ιού HIV που προκαλεί το AIDS) ζούσαν σε ένα περιβάλλον απελπισίας, απομόνωσης, φόβου, πόνου και εγκατάλειψης.

Η μικρή ομάδα των εθελοντών που αποτελούσε τον πυρήνα του Κέντρου Ζωής στα αρχικά του βήματα, είχε σαν πρωταρχικό στόχο να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορούσε τα άτομα που είχαν μολυνθεί από τον ιό και τα οποία ζούσαν υπό άσχημες συνθήκες, τις περισσότερες φορές μάλιστα, εγκαταλελειμμένα από τις ίδιες τους τις οικογένειες.

Μέσα από μεγάλες προσπάθειες, οι εθελοντές κατόρθωσαν σιγά-σιγά να μπουν στα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονταν οι οροθετικοί και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους προσφέροντας τους πάνω από όλα αγάπη και συντροφιά.

Δίπλα στο Κέντρο Ζωής

Δίπλα στο Κέντρο Ζωής βρέθηκε το Φτιάχτο Μόνος σου® και ενίσχυσε έμπρακτα την προσπάθεια της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που στηρίζει οροθετικά άτομα. Το Φτιάχτο Μόνος σου® ανέλαβε αφιλοκερδώς την ανακαίνιση του χώρου συγκέντρωσης των ατόμων αυτών με το επιστημονικό προσωπικό του κέντρου. Τοποθετήθηκε ένα όμορφο ξύλινο δάπεδο που βελτίωσε την εικόνα του χώρου συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ενίσχυση της ψυχολογίας των ατόμων.

Λίγα Λόγια για το Κέντρο Ζωής

Με τη πάροδο του χρόνου, η μικρή εκείνη ομάδα των εθελοντών, απέκτησε καινούργια μέλη – τα περισσότερα τώρα πια Έλληνες-, μεγάλωσε και είναι πλέον μια μεγάλη οικογένεια από ανθρώπους που προσφέρουν αφιλοκερδώς και με ευσυνειδησία τις υπηρεσίες τους σε όλους αυτούς που άμεσα ή έμμεσα αντιμετωπίζουν το HIV ή/και το AIDS στη ζωή τους.

Το Κέντρο Ζωής σήμερα είναι μια οργάνωση, μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα, που στηρίζει τα οροθετικά άτομα, ενώ συμμετέχει σε αρκετά Ευρωπαϊκά-διακρατικά δίκτυα.

ΦΤΙΑΧΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Κέντρο Βρεφών Μητέρα

 Το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ» αποτελεί ένα από τους κύριους φορείς παιδικής προστασίας στη χώρα.

Η δράση του περιλαμβάνει στέγαση, προστασία, υποστήριξη και φροντίδα γονέων και παιδιών που το έχουν ανάγκη.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν το κεντρικό κτίριο υποδοχής εξυπηρετούμενων, το κέντρο υποδοχής βρεφών, οκτώ περίπτερα φιλοξενίας βρεφών και νηπίων, τη στέγη δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τον ξενώνα εγκύων-λεχωίδων, τα γραφεία στέγασης υπηρεσιών και άλλους βοηθητικούς χώρους.

Το Φτιάχτο Μόνος σου® στήριξε εμπράκτως αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια με δωρεά επίπλων, όπως ξύλινες κούνιες για βρέφη,κρεβατάκια για νήπια, αλλά και άλλες ξύλινες κατασκευές στους χώρους του ιδρύματος.

Αυτή η κίνηση χάρισε ανακούφιση σε δεκάδες γονείς και παιδάκια, ενώ αποτελεί μια από τις πολλές κοινωνικές προσφορές του Φτιάχτο Μόνος σου® που με αίσθημα ευθύνης στηρίζει αξιόλογες δράσεις, όπως αυτή του φορέα «Η ΜΗΤΕΡΑ».

 

Το Φτιάχτο Μόνος σου® στηρίζει

TO ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.
Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ’ αυτό και στα λόγια,
μιας και έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών.

Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους. Για να πετύχει τα παραπάνω στηρίζεται σε όσους έχουν την επιθυμία να τους βοηθήσουν έμπρακτα συμβάλλοντας σε αυτό που ονομάζουμε κοινωνική αλληλεγγύη.

Το Φτιάχτο Μόνος σου® αποτελεί μια επιχείρηση που ενδιαφέρεται να βοηθήσει όσους προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Το 2013 θέλησε να στηρίξει εμπράκτως το Χαμόγελο του Παιδιού κάνοντας μια ανακατασκευή στο εσωτερικό ενός ασθενοφόρου για τις ανάγκες του συλλόγου.

Αυτή η κίνηση χάρισε ανακούφιση σε δεκάδες εθελοντές διευκολύνοντας το έργο τους, ενώ αποτελεί μια από τις πολλές κοινωνικές προσφορές του Φτιάχτο Μόνος σου® που με αίσθημα ευθύνης στηρίζει αξιόλογες δράσεις.

Κατασκευές
Προϊόντα
Επικοινωνία
Τηλέφωνο (πάτα για κλήση):

210 2282534 - 210 2284653

Fax:

210 2284653

E-mail (πάτα για αποστολή):

[email protected]

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: Ταβουλάρη 9
ΥΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΪΑΣ: Ταβουλάρη 10
ΕΚΘΕΣΗ: Tαβουλάρη 12
Άνω Πατήσια, 111 41

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Κλειστά
Τηλ. Επικοινωνία Μόνο
Τρίτη 8:00π.μ.–18:00μ.μ.
Τετάρτη 8:00π.μ.–18:00μ.μ.
Πέμπτη 8:00π.μ.–18:00μ.μ.
Παρασκευή 8:00π.μ.–18:00μ.μ.
Σάββατο 8:00π.μ.–15:30μ.μ.
Κυριακή Κλειστά

To νέο ωράριο λειτουργίας του Φτιάχτο Μόνος σου άλλαξε τις καθημερινές για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας:

8:00π.μ.–18:00μ.μ.

Φόρμες Παραγγελίας

με προηγμένους αυτοματισμούς

Γρήγορα & Εύκολα

Φτιάξε την Κουζίνα των Ονείρων σου

Κόψε τώρα τα υλικά που θέλεις στα μέτρα σου

Φτιάξε την Ντουλάπα σου στα μέτρα σου