Πολιτική Απορρήτου

Καλώς ήρθατε στο www.ftiaxtomonosou.gr

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους που αφορούν στα δικαιώματα
και τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς όλους εσάς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας:

Περιεχόμενο:

To Φτιάχτο μόνος σου διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας
www.ftiaxtomonosou.gr ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Δηλώσεις πελάτη:

Ο Πελάτης δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας
www.ftiaxtomonosou.gr είναι ακριβείς.
Ο Πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει κάθε ζημία του Φτιάχτο μόνος σου,
από τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας και του λογαριασμού του Πελάτη
από μη εξουσιοδοτημένα από τον Πελάτη άτομα.

Περιορισμός Ευθύνης:

To Φτιάχτο μόνος σου ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία,
που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας www.ftiaxtomonosou.gr
καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας
ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Λανθασμένα χαρακτηριστικά προϊόντος:

Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη  στα χαρακτηριστικά των προϊόντων.

Πολιτική Απορρήτου – Προσωπικά Δεδομένα

Η παρακάτω πολιτική απορρήτου περιγράφει πως η Εταιρία  Φτιάχτο μόνος σου
που εδρεύει στη Αθήνα, Διονυσίου Ταβουλάρη 9, λειτουργώντας ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας,
συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας
όταν επισκέπτεστε τον δικτυακό μας τόπο, τον φυσικό χώρο του καταστήματος
και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Επίσης περιγράφουμε τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας,
και τα δικαιώματα που έχετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας.

Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97,
αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους,
την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων.

Τα προσωπικά δεδομένα που χρειαζόμαστε είναι:

Το όνομα και επώνυμο την διεύθυνση τιμολόγησης και παράδοσης, το σταθερό /ή κινητό τηλέφωνο
για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας και να σας στείλουμε sms σχετικά με την παραγγελία σας και το email σας
ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις αναφορικά με την παραγγελία σας, και για τις επιχειρήσεις επιπλέον ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επάγγελμα.

Τα δεδομένα αυτά ενδέχεται να μεταβιβαστούν σε τρίτους,
όπως μεταφορικές εταιρίες που συνεργάζεται τo Φτιάχτο μόνος σου,
στο πλαίσιο πάντα της διεκπεραίωσης της παραγγελίες σας.
Σε περίπτωση αγοράς με πιστωτική κάρτα, τα στοιχεία της κάρτας επεξεργάζονται μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας
της τράπεζας Eurobank και κανένα στοιχείο της κάρτας δεν κρατιέται στα συστήματα του Φτιάχτο μόνος σου.

Στον χώρο του καταστήματος λειτουργεί σύστημα CCTV που καταγραφεί εικόνα
για την αποτροπή αδικημάτων κατά της ζωής και της περιουσίας που μπορεί να την επεξεργαστούμε και να την μεταβιβάσουμε στις αρμόδιες αρχές σε περίπτωση αδικήματος.

Διαχείριση Βιογραφικών

Οι πληροφορίες βιογραφικού σημειώματος και αιτήσεων εργασίας αποθηκεύονται
μέχρι την ημερομηνία κατά την οποία το πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα
μας ζητήσει να τα διαγράψουμε.

To Φτιάχτο μόνος σου μπορεί να συλλέξει τους ακόλουθους τύπους δεδομένων μέσω των βιογραφικών:

Όνομα, διευθύνσεις e-mail, διευθύνσεις κατοικίας και εργασίας, τηλεφωνικούς αριθμούς, βιογραφικό,
ιστορικό απασχόλησης, συμπεριλαμβανομένων των τίτλων εργασίας και των εταιρικών επωνυμιών.

To Φτιάχτο μόνος σου δεν επιδιώκει τη συλλογή προσωπικών δεδομένων που αποκαλύπτουν φυλετική καταγωγή, πολιτικές απόψεις, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις
ή την ιδιότητα μέλους συνδικαλιστικών οργανώσεων ή γενετικά δεδομένα, βιομετρικά δεδομένα με σκοπό τον μοναδικό προσδιορισμό ενός φυσικού προσώπου,
δεδομένα σχετικά με την υγεία ή δεδομένα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό ενός φυσικού προσώπου.

To Φτιάχτο μόνος σου επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των βιογραφικών,
με σκοπό την επικοινωνία με τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται τα δεδομένα
για την μελλοντική απασχόληση τους στην εταιρία μας.

Δικαιώματα που έχετε σχετικά με τα δεδομένα σας.


Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα.

Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας.

Δικαίωμα διόρθωσης.

Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση
για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής διεύθυνσης).

Δικαίωμα διαγραφής.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον
για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε την συναίνεση σας
στην περίπτωση που αυτή είναι η μόνη νόμιμη βάση.

Δικαίωμα φορητότητας

Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε
να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας
για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.

Δικαίωμα εναντίωσης και ανάκλησης συγκατάθεσης στην επεξεργασία

Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Δεδομένων σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας,
αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας.
Εάν έχετε δηλώσει τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή,
επεξεργασία και χρήση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα,
μπορείτε να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με μελλοντική ισχύ.

Υποβολή ερωτήματος/αιτήματος στο Φτιάχτο μόνος σου
για τα προσωπικά σας δεδομένα.

Μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα είτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας αυτά
επικοινωνώντας με τo Φτιάχτο μόνος σου στο email: [email protected]
όπου θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ενέργειες ικανοποίησης του αιτήματος σας
εφόσον αυτό είναι σύμφωνο με το εφαρμοστέο δίκαιο και τα επαγγελματικά πρότυπα.

Δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Αν θεωρείτε ότι θίγεστε από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων ή αν έχετε οποιοδήποτε άλλο ερώτημα,
μπορείτε να απευθυνθείτε στην αρμόδια Αρχή.
Πριν προχωρήσετε στην υποβολή καταγγελίας/ ερωτήματος,
ανατρέξτε στο διαδικτυακό τόπο http://www.dpa.gr.

Εκεί παρέχονται πληροφορίες για την προστασία δεδομένων ανά θεματικές ενότητες,
στις οποίες θα βρείτε απαντήσεις στα θέματα που σας απασχολούν.
Η υποβολή καταγγελίας ή ερωτήματος γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του διαδικτυακού τόπου της Αρχής.
Εναλλακτικά, η υποβολή των ειδικών εντύπων (διαθέσιμα στο διαδικτυακό τόπο)
μπορεί να γίνει και μέσω ταχυδρομείου, φαξ, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αυτοπροσώπως στα γραφεία της Αρχής
(ώρες υποδοχής κοινού 09:00 – 13:00). Web site: www.dpa.gr – email: [email protected]

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας προφέρονται για αγορά σε άτομα άνω των 16 χρονών
ή σε άτομα κάτω των 16 χρονών με την συγκατάθεση και την έγκριση ενός γονέα ή κηδεμόνα.

Πολιτική Cookies:

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου,
για να βοηθήσει την πρόσβαση και την περιήγησή σας στο διαδίκτυο.
Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται από τον κεντρικό server της ιστοσελίδας στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής του χρήστη.
Τα cookies είναι μοναδικά για το κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού (web browser) και περιέχουν ανώνυμες πληροφορίες οι οποίες αφορούν τα site που επισκέπτεται ο χρήστης.
Χρησιμοποιούνται για πολλούς λόγους όπως η λήψη στοιχείων σχετικά με το session id του χρήστη, τη γλώσσα προγραμματισμού που χρησιμοποιεί ο browser σας για να ‘διαβάσει’ την ιστοσελίδα.

Γενικότερα τα cookies επιτελούν πολλές λειτουργίες, όπως το να διευκολύνουν την περιήγησή σας από τη μια ιστοσελίδα στην άλλη,
να αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας και γενικά να βελτιώνουν την εμπειρία της περιήγησης στην ιστοσελίδα.
Ο κάθε χρήστης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει τον οδηγό πλοήγησής του στο διαδίκτυο (web browser) όσον αφορά τα cookies και την αποδοχή τους.
Μπορείτε να επιλέξετε, αναλόγως με τον browser, ανάμεσα στο να αποδέχεστε αυτόματα όλα τα cookies (συνήθως αυτό τίθεται ως προεπιλογή),
στο να υπάρχει προειδοποίηση πως χρησιμοποιούνται cookies σε ορισμένες περιπτώσεις και στο να μην επιτρέπετε γενικώς την χρήση cookies.
Εάν επιλέξετε να μην επιτρέψετε την αυτόματη χρήση cookies υπάρχει το ενδεχόμενο να μη δύνασθε να έχετε πλήρη πρόσβαση στις υπηρεσίες τoυ Φτιάχτο μόνος σου.

Οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε μπορείτε να αλλάξετε τις επιλογές σας σε ότι αφορά τα cookies που επιθυμείτε να λαμβάνετε πατώντας στον σύνδεσμο «Ρυθμίσεις Cookies» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Πνευματικά Δικαιώματα

Τo Φτιάχτο μόνος σου αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης της Ιστοσελίδας www.ftiaxtomonosou.gr  εκτός ρητών εξαιρέσεων.

Ασφάλεια:

Για την προστασία των στοιχείων που διακινούνται μέσω της Ιστοσελίδας www.ftiaxtomonosou.gr
χρησιμοποιείται λογισμικό SSL (Secure Sockets Layer).
To SSL αποτελεί ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας το οποίο κρυπτογραφεί την επικοινωνία μεταξύ του τερματικού σας και του server του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Η αποκρυπτογράφηση των στοιχείων σας είναι εξαιρετικά ισχυρή και θεωρείται πρακτικά απαραβίαστη.
Επιπροσθέτως το www.ftiaxtomonosou.gr  διαθέτει ψηφιακό πιστοποιητικό προστασίας της Cloudflare,
αναγνωρισμένης ως κορυφαίας στον τομέα της ασφάλειας των συναλλαγών.

Επιπρόσθετα επίπεδα ασφαλείας:

Πολλαπλά επίπεδα firewall, επιθέσεων web εφαρμογών, κρυπτογράφηση βάσης δεδομένων 4096bit,
διάφορες άλλες μέθοδοι ασφάλειας στοιχείων & δεδομένων.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Φτιάχτο μόνος σου
Διονυσίου Ταβουλάρη 9, Άνω Πατήσια, Αθήνα, Τ.Κ. 11141
ΑΦΜ: 04606595, ΔOY: ΙΔ Αθηνών
Τηλ.Κέντρο: 2102282534, Φαξ:2102284653
Κεντρικό email εταιρείας: [email protected]

Κατασκευές
Προϊόντα
Το Φτιάχτο Μόνος σου
Επικοινωνία
Τηλέφωνο (πάτα για κλήση):

210 2282534 - 210 2284653

Fax:

210 2284653

E-mail (πάτα για αποστολή):

[email protected]

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: Ταβουλάρη 9
ΥΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΪΑΣ: Ταβουλάρη 10
ΕΚΘΕΣΗ: Tαβουλάρη 12
Άνω Πατήσια, 111 41

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Κλειστά
Τηλ. Επικοινωνία Μόνο
Τρίτη 8:00π.μ.–17:00μ.μ.
Τετάρτη 8:00π.μ.–17:00μ.μ.
Πέμπτη 8:00π.μ.–17:00μ.μ.
Παρασκευή 8:00π.μ.–17:00μ.μ.
Σάββατο 8:00π.μ.–15:30μ.μ.
Κυριακή Κλειστά

To νέο ωράριο λειτουργίας του Φτιάχτο Μόνος σου άλλαξε τις καθημερινές για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας:

8:00π.μ.–17:00μ.μ.